8331 Album, dan 2258 Artis ada di database kami. Dan terus bertambah

Punk Java

slank

Cublak-cublak suweng
Suwengi ting gelender
Mambu ketundhung gudel
Pak gempong lera lere
Sopo ngguyu ndelekake

Sir... sir pong dele kopong
Sir... sir pong dele kopong 2X

Gundul-gundul pacul
Gembelengan
Nyunggi-nyunggi wakul kul
Gembelengan

Wakul nggelempang
Segane dadi sak latar! 2X

Suwe ora jamu
Jamu godong telo
Suwe ora ketemu
Temu pisan gawe gelo