7064 Album, dan 1790 Artis ada di database kami. Dan terus bertambah

lungset

via vallen

Sun sembur esem iki

masio tah udan njero ati

nono wujude ulihe ngenteni

lungset ati iki...

riko ngajaki pisahan

sak temene isun salah paran

welas ring ati wis sing nono liyo

sulung tah sulung riko apuwo...

tau tah isun ngeliyo

uwah roso ambi riko

tau tah isun ngeloro

tapi riko suloyo uwah janji lan roso

riko ngajaki pisahan

sak temene isun salah paran

welas ring ati wis sing nono liyo

sulung tah sulung riko apuwo...

tau tah isun ngeliyo

uwah roso ambi riko

tau tah isun ngeloro

tapi riko suloyo uwah janji lan roso

sepurane dung isun ngelarani riko

uwah janji lan ati ngeliyo

sepurane dung isun ninggalaken riko

hang sun jaluk mung siji

riko tetep wangi masio isun sing ono